Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fertőtlenítőszer FLÓRASZEPT Botanitech univerzális spray 700ml

1.690 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.414,29 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Flóraszept
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
PT2 felhasználásra kész folyadék

Termék információk
A Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Spray tökéletes megoldást nyújt a háztartási felületek napi fertőtlenítésében, így segít megvédeni otthonát a kosszal és a kórokozókkal* szemben. A klórmentesen fertőtlenítő és bőrgyógyászatilag tesztelt formula biztonságosan** használható gyerekbútorok tisztítására, beleértve a kiságyat. Teafa- és eukaliptuszolaj keverékét tartalmazza, amely friss illatot hoz otthonába.
* Baktériumok és bizonyított hatékonyság az alábbi vírusok ellen: Adeno Virus, Murine Norovirus és burkos vírus inaktiváló hatás: H1N1 Influenza A Virus, Respiratory Syncytial Virus (RSV), Vaccinia virus, Feline Coronavirus és SARS-CoV-2.
** A biztonságos használathoz gondosan kövesse a használati utasítást.

A Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Spray-t az otthonában található mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére fejlesztettük ki.

Használati utasítás
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén (baktericid, yeasticid és szelektív virucid hatás eléréshez):
A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni előzetesen megtisztított felületeken.

Babakellékek fertőtlenítése (bababútorok, melyek baba szájába nem kerülhetnek):
Fertőtlenítés előtt tisztítsa le a szennyeződést a felületről. Fújja a terméket egyenletesen a felületre, hagyja hatni 5 percig. Ezt követően alaposan öblítse le, és hagyja megszáradni a használat előtt.

Egyéb felületek fertőtlenítése (élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületek):
Fertőtlenítés előtt tisztítsa le a szennyeződést a felületről. Permetezze a terméket egyenletesen a felületre, majd hagyja hatni 5 percig. Ezt követően törölje át a felületet egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal.

Tárolás
Minőségét megőrzi a flakonon feltüntetett időpontig (hónap.év).

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok (benzalkónium-klorid), Illatanyag, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Phenoxyethanol, Fertőtlenítő hatóanyag: 100 g termékben 0,75 g benzalkónium-klorid (CAS-szám: 68424-85-1)

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés:
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, napfénytől védett, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. Az edény szorosan lezárva, és gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben a felhasználás helyszínétől 2 méteres távolságon belül gyermek nem tartózkodhat. Ne használja készülékek feliratain és szimbólumain. Mindig kövesse a készüléke kezelési útmutatóját is. Mielőtt kényes felületeken alkalmazná a terméket, először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Ne használja festett fa, linóleum, vagy márvány felületeken. Más tisztító-, fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül a közcsatornába juttatni. A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló nemzeti jogszabályokban meghatározottak az irányadóak. Ha kiömlött, hígítsa fel vízzel és törölje el. Nagy mennyiségű kiömlés esetén: Nem éghető felitató anyaggal, például homokkal, földdel, vermikulittal vagy kovafölddel itassa fel, majd a helyi rendelkezések szerinti ártalmatlanításhoz helyezze gyűjtőedénybe.

Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Spray
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por vagy a köd belélegzése tilos. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.