Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dove Invisible Dry izzadásgátló 250 ml

1.540 Ft
Menny.:db
Egységár: 6.160,00 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Dove
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Szépség. Egy kis szó.

A Dove küldetése, hogy újradefiniálja és átrendezze ezt a fogalmat. Mindig is kiállt a valódi szépség mellett, amely egyedi, változatos és befogadó. És olyan világot akarnak, ahol a szépség mindenki számára pozitív élmény.
Éppen ezért az elmúlt 30 évben számos hihetetlen partner mellett tettek lépéseket. Együtt hívjuk küzdenek a szűk szépségszabványok ellen és a káros sztereotípiákkal szemben, amelyek már túl régóta rontják az önbecsülést és a testbizalmat.

Küldetésüknek tekintik, hogy:

– Növekedjen az önbecsülés és a fiatalok önbizalma

– Megtörjenek az irreális szépségszabványok, és segítsen a nőknek újradefiniálni a szépséget a saját feltételeik szerint

– Olyannak mutassák magukat az emberek, amilyenek a való életben, 100%-ban hitelesen, 100%-ban szerkesztetlenül és 100%-ban gyönyörűen

– Segítsen véget vetni a faji alapú hajdiszkriminációnak a munkahelyen, az iskolában és az élet minden területén

Továbbá az is a küldetésük, hogy csökkentsék a műanyaghulladékukat. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackok most gyönyörűen egyediek lesznek.

A víz létfontosságú erőforrás mindannyiunk és a világ számára, amelyben élünk; bolygónk felszínének körülbelül 70%-át fedi le, és testünk 60%-át is. Ezért a vállalat mindent megtesz ennek az alapvető anyagnak a védelme és megőrzése érdekében – és ezért dolgozik keményen a pozitív változás előmozdításán.

Termék információ

A Dove Invisible Dry izzadásgátló aeroszol láthatatlan, és bizonyítottan nem hagy fehér nyomokat 100 színű ruhán.

Az izzadásgátló dezodorral stílusosan kiléphet bármilyen színben, amilyennek tetszik. Ez az izzadásgátló dezodor pálcika 100 különböző színen láthatatlan. Könnyen siklik, és az akár 48 órás szag- és nedvesség elleni védelemnek köszönhetően teheti a dolgát, tudva, hogy egész nap remek illata lesz.

Amellett, hogy a fehér foltokon verhetetlen hónaljápolást is biztosít. 100%-ban alkohol (etanol) mentes formulája kíméli a bőrt. Dove NutriumMoisture-t és ¼ hidratálót is tartalmaz, amelyek segíthetnek a hónalj érzékeny bőrének felépülni a rendszeres borotválkozás okozta irritációból, így puhább, simább lesz a hónalj.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.