Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ariel Mountain Spring Folyékony Mosószer 1.1L, 20 Mosáshoz

2.590 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.354,55 Ft/
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Ariel
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Ariel folyékony mosószer Mountain Spring, 1.1L, 20 mosás

  • Kimagasló folteltávolító hatás már az első mosáskor
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokkal (például izzadság- és testszaggal) járó foltokat
  • Használatával a ruhák rendkívül friss illattal és tisztán kerülnek ki a mosásból
  • Ragyogó tisztaság a fehér ruháknak, még hideg vizes mosást követően is
  • Használatával a szennyeződések kevésbé tapadnak meg, a foltok pedig nem száradnak be a ruhákon
 

Ariel Mountain Spring Folyékony Mosószer már az első mosáskor kiválóan eltávolítja a foltokat. Az Ariel kíméletlenül elbánik a foltokkal, ugyanakkor rendkívül gyengéd a ruhákhoz. A mosás során a mosóportól eltérően az Ariel folyékony mosószer azonnal munkához lát. Eltávolítja a kellemetlen szagokkal (például izzadság- és testszaggal) járó foltokat, a ruhákat pedig ragyogóan tisztává és illatossá varázsolja. A legkiválóbb eredmény érdekében helyezze a mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába! Ruháinak extra frissessége és puhasága érdekében használjon a mosáshoz Lenor textilöblítőt, valamint Unstoppables illatgyöngyöket! Az Ariel Mountain Spring kapható még mosópor és mosókapszula formájában is.

 

Összetevők:

5-15% Anionic Surfactants, <5% Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Soap, Enzymes, Optical Brighteners, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Limonene

 

Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó!

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Amennyiben a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz! Amennyiben a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz!

LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz! Amennyiben orvosi ellátásra kerül sor, mutassa meg a termék csomagolását, vagy címkéjét!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.